A vényköteles gyógyszerek (DTC - Direct-to-Consumer) reklámozásának jellegzetességei - Szántó, Ákos (Marketing & Menedzsment, 2019)
Ezen rövid áttekintésben szeretném bemutatni - mint érdekességet - a gyógyszeripari direct-to-consumer reklámokat, illetve ezek típusait és ráfordításait. A vényköteles gyógyszerek ily módon, vagyis a végső felhasználók felé történő reklámozása csak Amerikában engedélyezett, tehát az itt bemutatott jellemzők erre a piacra vonatkoznak.