A térinformatika a marketing szolgálatában - Terei, Gábor (Marketing & Menedzsment, 2019)
Szinte nap mint nap találkozhatunk a térinformatika kifejezéssel, vagy valamilyen megvalósulásával. Mi is az a térinformatika? Hogyan használhatók ki funkciói marketing-célokra, döntéshozatalok elősegítésére? Miért éri meg bármely cégnek, vállalatnak beruházni egy térinformatikai rendszerbe? Ezekre és hasonló kérdésekre szeretnék válaszolni és megismertetni a kedves olvasót e tudomány Magyarországon ma még kihasználatlan területeivel.