A kereskedelmi hálózat fejlesztésének új korszaka - Pécs, 1999 - László, Gyula; Orosdy, Béla (Marketing & Menedzsment, 2019)
Lapunk legutóbbi számában emlékeztünk meg a Pécsi Marketing Tanszék fennállásának 30 éves évfordulójáról. Helyhiány miatt három írás nem fért a rovatba, ezeket most adjuk közre. - a szerk.