A magyar internetezők csoportjai - Informatika a magán, kis- és középvállalkozói szférában és a közigazgatásban - Bokker, Sándor (Marketing & Menedzsment, 2019)
Az Internethez otthonukban hozzáférők köre rohamosan növekszik. Egyetlen és alatt 70 százalékkal bővült azoknak a felnőtteknek a száma, akik saját lakásukban tudnak kapcsolódni a világhálóhoz. Ezzel az Internetes hozzáférés hely szerinti megoszlásában a munkahelyek korábbi vezető szerepe megszűnt, mert majdnem utolérték őket az otthonok. Amíg ugyanis munkahelyükön az internethez 570 ezren férnek hozzá, addig ugyanez a szám az otthonokban már közel 500 ezer.