A marketingtevékenység gazdasági büntetőjogi korlátjai - Gál, István László (Marketing & Menedzsment, 2019)
A marketingtevékenységre vonatkozó büntetőjogi szabályozás a iüntetőtörvénykönyv XVII., a gazdasági bűncselekményekről szóló fejezetében található. Természetesen kis keresgélés után rálelhetünk egyéb Btk.-beli tényállásokra is, amelyek valamilyen módom kapcsolatba hozhatók a marketinggel, de az itt található öt bűncselekményfajta jelöli ki igazándiból a marketingtevékenység büntetőjogi korlátjait hazánkban.