Lassan indul a verseny - A távközlés szabályozásának rövid távú hatásai - Papp, Zoltán (Marketing & Menedzsment, 2019)
A távközlési piac liberalizációjáról szóló, egy éve elfogadott törvény megszületése óta csak csak mérsékelt és lassan kibontakozó a verseny. Mint másutt, itt is nagyobb biztonságot nyújt a nagyobb piaci erő. A cikk szerzője azonban hosszabb távon a szolgáltatók kiélezett pozícióharcát valószínűsíti, ahol a törvényi szabályozás egyensúlyozó szerepére egyre nagyobb szükség lesz.