Szenvedélyes pontgyűjtés - törzsvásárlói hűségprogramok - Égető, Ildikó (Marketing & Menedzsment, 2019)
Mottó: „A tömegmarketing elavult. ... A személyes marketing az, amit a vevők igényelnek.” (Jeff Snedden, McCaw Cellular)