Álmodj egy otthont magadnak - Marketing az FHB-nál - esettanulmány - Zádori, János (Marketing & Menedzsment, 2019)
így kezdődött... 2000 februárjában útjára indult a kormány otthonteremtési programja, melynek célja az volt, hogy jelentősen megkönnyítse azok dolgát, akik maguk, a családjuk számára otthont kívánnak teremteni vagy komfortosítani szeretnék meglévő otthonukat. A cél az volt, hogy az otthonteremtő hitelnél már most elérhető legyen az a kamatszint (kb. 5-6%), amely az infláció csökkenésével minden bizonnyal néhány év múlva támogatás nélkül is általános lesz, és így az alacsony kamatozású lakáshitelek végre a szélesebb rétegek számára is lehetőséget teremtenek álmaik megvalósítására.