Gazdaságmatematikai módszerek alkalmazása a külpiac-kutatási feladatok megoldásában - Pucskov, Alexander (Marketing & Menedzsment, 2019)
Napjainkban a vállalatok erős versenykörnyezetben működnek, és ezért nem csak innovációval, költséges beruházások réven új termék kifejlesztésével, hanem új piacok kutatásával és a régi hagyományos piacok megszerzésével is növelni tudják a vállalati eredményeket.