A szabadidősport társadalmi jelentősége és az egyetemi hallgatók sportpreferenciái - Szabó, Ágnes (Marketing & Menedzsment, 2019)
"Itt már mindent lehet kutatni?” - fakadt ki állítólag a ma elismert sportgazdaságtan szakember (Dénes Ferenc) egyetemi doktori dolgozatának vázlatát megpillantva az egyik bíráló. Az írás „A sport közgazdasági kérdései” címet viselte. A kifakadás közel két évtizeddel ezelőtt érthető volt, hiszen a sport és tudomány asszociáció még ma sem mondható természetesnek.