Támogató trendek: a kulturális szponzoráció gyakorlata néhány hazai nagyvállalatnál - Csák, Róbert; R. Nagy, András (Marketing & Menedzsment, 2019)
A nyári fesztiválszezon lezárulását követően hasznos és izgalmas dolog némi visszatekintésként alaposabban szemügyre venni néhány hazai nagyvállalat kulturális szponzorációs tevékenységét. Az alábbiakban összefoglalt kutatás a Hegyalja Fesztivál szervezőinek megrendelésére készült, ám minden kulturális rendezvényszervező, illetve (potenciális) támogató számára érdekes tanulságokkal szolgál.