Online értékesítés a légi személyfuvarozásban - Gál, József (Marketing & Menedzsment, 2019)
A légifuvarozás piaca jelentős átalakuláson megy keresztül. Új szolgáltatói kategóriában jelennek meg új légitársaságok, illetve többen átalakítják tevékenységüket. Az információtechnológia, a kommunikáció is jelentősen fejlődik, melyek együttesen új piaci lehetőségeket teremtenek a légitársaságok számára. Ehhez jelentős marketingmunkára van szükség, különösképpen online formában. De milyen is a jó online reklám? Hogyan segítheti egy vállalkozás jövedelmezőségét? Hogyan működik az online jegyfoglalás és értékesítés a légitársaságok gyakorlatában?