Tagtársi hírek - Verzár, Zsófia; Engelbrecht, Imre; Zentay, Attila; Puskás, Tivadar (Magyar Mentésügy, 2021)
A Magyar Oxyologiai Társaság korábbi Vezetősége – a megbízatása kezdetekor deklaráltaknak megfelelően – az idei évben új elnökséget választott. Köszönettel tartozunk az Elnökség korábbi tisztségvi-selőinek, Dr. Gőbl Gábor elnöknek, Dr. Orphanides Ilona főtitkárnak és Dr. Buda Péter alelnöknek. A Magyar Oxyologiai Társaság újonnan megválasztott Elnökségének tagjai: Dr. Engelbrecht Imre elnök, Dr. Zentay Attila főtitkár, Dr. Puskás Tivadar alelnök.