Könyvajánló - Mártai, István (Magyar Mentésügy, 2022)
A Semmelweis Kiadó jelentette meg Dr. Oszvald Péter „Ami az ABC-n túl van” című könyvét, melyet Madarassy István ötvös- és szobrászművész alkotásairól készült képek díszítenek. A 252 oldalas, igényes mű első része ismerteti a Szerző életének főbb állomásait, orvossá és gyógyítóvá válásának útját.