Pedagogy - education - history - Library. Special volume in honour of F. Ágnes Dárdai - Vörös, Katalin (Autonomy and Responsibility Journal of Educational Sciences, 2022)
Book: Csóka-Jaksa Helga – Schmelczer-Pohánka Éva – Szeberényi Gábor (szerk.) (2014): Pedagógia – Oktatás – Könyvtár. Ünnepi tanulmányok F. Dárdai Ágnes tiszteletére. A Pécsi Egyetemi Könyvtár kiadványai 12., Pécsi Egyetemi Könyvtár és Tudásközpont, Pécs, 587 p.