Értekezés a pszichoanalízis szociális reprezentációjáról: Moscovici, Serge, „La représentation sociale de la psychanalyse”, Bulletin de psychologie 14, 194. sz., 1961. 807–810. - Müller, Tündér Éva; Lukács, Laura Klára; Simonffy, Zsuzsanna (Annona Nova, 2023)
A fordítás Müller Tündér Éva, Lukács Laura Klára és Simonffy Zsuzsanna közös műhelymunkájának eredménye. A magyar változat pszichoanalitikus szakszókincsét Rottler Lili ellenőrizte.