Dél-Afrika geopolitikája. A Dél-Afrikai Köztársaság mint regionális szuperhatalom - Csabai, Bence Máté (Afrika Tanulmányok / Hungarian Journal of African Studies, 2025)
Csabai Bence Máté a következő művet mutatta be: Kent Hughes Butts and Paul R. Thomas: The Geopolitics of Southern Africa: South Africa as Regional Superpower. Routledge, New York. 2019.1