Le grand livre de l’Afrique: Nicolas Normand könyvéről - Benkes, Mihály (Afrika Tanulmányok / Hungarian Journal of African Studies, 2021)
Benkes Mihály a következő művet mutatta be: Nicolas Normand: Le grand livre de l’Afrique Chaos ou émergence au sud du Sahara ? Éd. Eyrolles, 2019