A háború gyermekei - Tanulmányok, Afrika (Afrika Tanulmányok / Hungarian Journal of African Studies, 2008)
Az Afrika Tanulmányok szerkesztősége az alábbi kötetet ajánlja olvasóink figyelmébe: Orona Fiona – Schumicky Lilla – Szilasi Ildikó: A háború gyermekei