Van, ahol a víz máig kincs: (Részlet a Budapest-Bamako 2008-as futam naplójából) - Tanulmányok, Afrika (Afrika Tanulmányok / Hungarian Journal of African Studies, 2008)
Az Afrika Tanumányok folyóirat beszámolója a 2008-as Budapest-Bamako futam keretein belül felavatott kútról és annak jelentőségéről a mauritániai El-Gheddiya számára.