Lieve Joris: Vissza Kongóba - Tarrósy, István (Afrika Tanulmányok / Hungarian Journal of African Studies, 2009)
Tarrósy István a következő művet mutatta be: Lieve Joris: Vissza Kongóba. Gondolat Kiadó, 2008.