Kutatókaland Magyar Lászlóval: Sebestyén Éva kötetéről - A. Gergely, András (Afrika Tanulmányok / Hungarian Journal of African Studies, 2009)
A. Gergely András a következő művet mutatta be: Sebestyén Éva: Kaland és kutatás Afrikában. Magyar László életrajza. ELTE Eötvös Kiadó, Budapest, 2008.