Tiszta vízet a vízbe! - A. Gergely, András (Afrika Tanulmányok / Hungarian Journal of African Studies, 2011)
A. Gergely András a következő művet mutatta be: Glied Viktor (szerk.): Vízkonfliktusok - Küzdelem egy pohár vízért. Publikon Kiadó, Pécs, 2009.