Néger csók, kevésbé édesen - A. Gergely, András (Afrika Tanulmányok / Hungarian Journal of African Studies, 2011)
A. Gergely András a következő művet mutatta be: Kembe Sorel-Arthur: Gulyásleves négercsókkal. Nyitott Könyvműhely, Budapest, 2011.