Afrikaiakkal és migránsokkal foglalkozó civil szervezetek Magyarországon - Tanulmányok, Afrika (Afrika Tanulmányok / Hungarian Journal of African Studies, 2011)
A cikk a Magyarországon tevékenykedő, Afrikával és migrációval foglalkozó civil szervezeteket ismerteti. Ezek a civil kezdeményezések elsősorban oktatási, egészségügyi, szociális és kulturális programokon keresztül támogatják a magyarországi afrikai diaszpórát, valamint a hazánkba érkezők integrációját, hangsúlyozva a nemzetközi szolidaritás, az emberi jogok és a társadalmi felelősségvállalás fontosságát, valamint rávilágítva a társadalmak jelentőségére a globális problémák kezelésében.