Élet – avagy Afrika jövővíziója - A. Gergely, András (Afrika Tanulmányok / Hungarian Journal of African Studies, 2012)
A. Gergely András a következő művet mutatta be: Mihálffy Balázs: Mpilo - Nem csak mesék Afrikáról. Publikon Kiadó, Magyar-Afrikai Egyesület, Pécs-Budapest, 2011