Afrikai ikonok: Filmrendezők - Bagi, Judit (Afrika Tanulmányok / Hungarian Journal of African Studies, 2012)
Az Afrika Tanulmányok folyóirat a Nobel-díjasok sorozat végeztével tovább folytatja a híres afrikaiakról szóló rovatát. Magyarország Afrika-lapja ebben mutatja be az ismert és elismert fekete kontinensbeli személyeket, 2012-es első számunkban elsőként a híres filmrendezőket.