Angola ma, Magyar László nyomában NEFE szempontból - Szilasi, Ildikó Hermina; Buda, Gergely (Afrika Tanulmányok / Hungarian Journal of African Studies, 2012)
A Terepen rovatban Szilasi Ildikó számol be idén nyáron tett útjáról Angolában és a Kongói Demokratikus Köztársaságban. A Magyar László expedíció a tudományos kutatás mellett a kulturális kapcsolatépítés és a természeti és emberi értékekben roppant gazdag Angola és Kongó turisztikai felfedezését is szolgálta. A fotókat készítette: Lantai-Csont Gergely, közgazdász, fotográfus www.lantaifoto.com, lantaifoto@gmail.com