Tisztelettel, szeretettel Kongó… - A. Gergely, András (Afrika Tanulmányok / Hungarian Journal of African Studies, 2013)
A. Gergely András a következő művet mutatta be: Kongó. Torday Emil nyomában. Fényképezte Lóránt Attila, írta Szilasi Ildikó Hermina. National Geographic – AHU, Budapest, 2010. 216 oldal.