Kongó: Történelem - Benkes, Mihály (Afrika Tanulmányok / Hungarian Journal of African Studies, 2014)
Benkes Mihály a következő művet mutatta be: David Van Reybrouck: Congo – Une histoire. ACTES SUD, 2012 p. 711