Lesotho Aranya - Biernaczky, Szilárd (Afrika Tanulmányok / Hungarian Journal of African Studies, 2015)
Biernaczky Szilárd a következő művet mutatta be: Bernát János – Balogh Sándor: Lesotho Aranya. Pécs, Publikon Kiadó 2012, AHU Könyvek