Interjú Eke Uzomával: Az interjút készítette: Tarrósy István – Nyitrai Miklós - Tarrósy, István; Nyitrai, Miklós (Afrika Tanulmányok / Hungarian Journal of African Studies, 2015)
Tarrósy István és Nyitrai Miklós interjúja Eke Uzoma nigériai labdarúgóval, a PMFC-MATIAS védőjével származásáról és családjáról; futballkarrierjéről, a kezdetektől napjainking; valamint magyarországi és pécsi kapcsolatairól, kapcsolódásairól.