A nigériai választási struktúra - Vörös, Zoltán (Afrika Tanulmányok / Hungarian Journal of African Studies, 2015)
A közelgő választások miatt Afrika és a nagyvilág figyelme Abuja felé fordul. 2015. február 14-e sok szempontból kiemelkedő jelentőségű nap lesz, sok múlik a választások tisztaságán és szervezettségén, ezért a tanulmány bemutatja az ország választási struktúráját, azt, hogy miképp is fognak voksolni a nigériaiak.