Esu-földi spiritualitások: Turóczi Ildikó új kötetéről - A. Gergely, András (Afrika Tanulmányok / Hungarian Journal of African Studies, 2016)
A. Gergely András a következő művet mutatta be: Turóczi Ildikó: Boszorkányok, sámánok, varázslók. Esuföld, Kamerun. Publikon Kiadó, Pécs, 2015., 208 oldal.