Marokkó - Fotóriport - Konkoly-Thege, György (Afrika Tanulmányok / Hungarian Journal of African Studies, 2016)
Konkoly-Thege György fotóin keresztül nyújt betekintést Marokkó építészetébe, kulináris kultúrájába, társdalmi érdekességeibe, különleges univerzumába, ezáltal segítve az ország megismerését és megértését.