Kelet-afrikát megjárt magyar hírességek portréi - Tanulmányok, Afrika (Afrika Tanulmányok / Hungarian Journal of African Studies, 2021)
Gaál Tibor, Kittenberger Kálmán, Löffler Imre, Mészáros Kálmán, Polónyi Károly, Rózsa Imre, Sass Flóra, Sáska László, Széchenyi Zsigmond, Teleki Sámuel, Vámos György portréja