Genderkérdések és mobilitás Afrikában - Földváry, Bernadett (Afrika Tanulmányok / Hungarian Journal of African Studies, 2019)
Földváry Bernadett a következő művet mutatta be: Hiralal, Kalpana – Jinnah, Zaheera (szerk.): Gender and Mobility in Africa – Borders, Bodies and Boundaries. 2018, Palgrave Macmillan, pp. 259