Missziók a varázslat, járvány, segítségnyújtás bűvkörében - A. Gergely, András (Afrika Tanulmányok / Hungarian Journal of African Studies, 2020)
A. Gergely András a következő művet mutatta be: Turóczi Ildikó: Varázslatok, járványok, missziók. Publikon Kiadó, Pécs, 2019