A beteljesületlen ígéret - Radics, Melinda (Afrika Tanulmányok / Hungarian Journal of African Studies, 2025)
Radics Melinda a következő művet mutatta be: Damon Galgut: Az ígéret. Open Books, 2022. Fordította: Mesterházi Mónika