Lányok a Boko Haram Fogságában - Radics, Melinda (Afrika Tanulmányok / Hungarian Journal of African Studies, 2024)
Radics Melinda a következő művet mutatta be: Adaobi Tricia Nwaubani: A baobab árnyékában. Fordította: Atlasz Florina. &Kiadó, Budapest, 2024.