In memoriam AGA : A. Gergely András (1952–2023) - Tarrósy, István; Biernaczky, Szilárd (Afrika Tanulmányok / Hungarian Journal of African Studies, 2024)
Tarrósy István: A társadalomtudós-filoszról, a barátról és mentorról, aki nélkül az Afrika Tanulmányok folyóirat nem létezne... Biernaczky Szilárd: A. Gergely Andrásra emlékezve