Sebestyén Éva – Szombathy Zoltán – Tarrósy István (szerk.) Harambee. Tanulmányok Füssi Nagy Géza 60. születésnapjára - A. Gergely, András (Afrika Tanulmányok / Hungarian Journal of African Studies, 2007)
A. Gergely András a következő művet mutatta be: Sebestyén Éva – Szombathy Zoltán – Tarrósy István (szerk.) Harambee. Tanulmányok Füssi Nagy Géza 60. születésnapjára. Publikon Kiadó, Pécs – ELTE BTK Afrikanisztikai Oktatási Program, Budapest, 2006