Multiparty democracy in Tanzania? – Political will missing: Interview with Joran Lwehabura Bashange - Tarrósy, István (Afrika Tanulmányok / Hungarian Journal of African Studies, 2007)
Tarrósy István interjúja Joran Lwehabura Bashange-vel, a Tanzániai Civic United Front (CUF) párt szervezési igazgatójával a párt céljairól és a tanzániai politikai helyzetről, a gazdasági reformok, az oktatás és az egészségügy fontosságáról, valamint a politikai rendszer és a választási törvények reformjának szükségességéről, külön figyelmet szentelve Zanzibár politikai helyzetének és a területi autonómia kérdésének.