Africana Hungarica: II. évf. 2007 1-2. szám - A. Gergely, András (Afrika Tanulmányok / Hungarian Journal of African Studies, 2007)
András A. Gergely az Africana Hungarica folyóirat II. évf. 2007 1-2. számát mutatta be.