Hírek - Tanulmányok, Afrika (Afrika Tanulmányok / Hungarian Journal of African Studies, 2008)
Németh Kamilla hírválogatása a 2008 március-május közötti legfontosabb afrikai hírekből, többek között a szomáliai kalózkodásról, vagy a zimbabwei választásokat övező problémákról, kételyekről.