Magyar vízügyi projekt Etiópiában - Szilasi, Ildikó (Afrika Tanulmányok / Hungarian Journal of African Studies, 2008)
Afrika egyes területein a vízellátás óriási problémát jelent napjainkban is. Az írásból megtudhatjuk, hogy a Külügyminisztérium pályázatának köszönhetően hogyan valósuhatott meg az etiópiai Abuwure vízellátása, s annak milyen hatása van az ottélők mindennapjaira.