Az elmúlt három hónap hírei - Tanulmányok, Afrika (Afrika Tanulmányok / Hungarian Journal of African Studies, 2008)
Az Afrika Tanulmányok folyóirat válogatása az elmúlt három hónap jelentős politikai, társadalmi és gazdasági témájú afrikai híreiről. A hírek átfogó képet adnak Afrika sokszínű és kihívásokkal teli helyzetéről.