Dave Eggers: Az elveszett fiú - Glied, Viktor (Afrika Tanulmányok / Hungarian Journal of African Studies, 2009)
Glied Viktor a következő művet mutatta be: Dave Eggers: Az elveszett fiú. Park Könyvkiadó, 2006.