Hírválogatás - Tanulmányok, Afrika (Afrika Tanulmányok / Hungarian Journal of African Studies, 2009)
Az Afrika Tanulmányok folyóirat szerkesztőségének hírválogatása a kontinens legfontosabb 2009. július-november közötti eseményeiről, amelyek középpontjában a terrorizmus elleni küzdelem, a politikai és társadalmi változások, valamint a humanitárius krízisek álltak.