Hírválogatás - Tanulmányok, Afrika (Afrika Tanulmányok / Hungarian Journal of African Studies, 2010)
Az Afrika Tanulmányok folyóirat szerkesztőségének hírválogatása a kontinens legfontosabb 2009. december és 2010. február közötti eseményeiről, amelyek középpontjában a politikai és gazdasági stabilitás kérdése, valamint a menedékjogok és az emberi jogok védelme állt.